![]()
آخرین ارسالی ها
|
| Plugin By Hamed |
|
بحث و بیت ها
|
|
09-02-2010, 08:46 PM
(آخرین تغییر در این ارسال: 09-02-2010 08:47 PM توسط Goche Sisto.)
ارسال: #81
|
|||
|
|||
|
RE: بحث و بیت ها
دوستانی که بحث غیر سیستانی بودن بحث و بیت ها را مطرح کردند؛
در جواب باید بگویم که در اولین پست این تاپیک به این مسئله که بحث و بیت ها به « گویش مکتبی سیستان » سروده می شوند اشاره کرده بودم؛ برای اطلاعات بیشتر به کتاب گویش سیستان، جلد اول، غلامرضا عمرانی مراجعه نمائید . |
|||
|
|
امروز, 11:49 AM
ارسال: #82
|
|||
|
|||
|
RE: بحث و بیت ها
دوست عزیز گوچه سیستو
نمیدانم منظور شما از "گویش مکتبی سیستان "چیه؟و چرا میخواهید این مشکل را با این جواب ها توجیه کنید. من از شما یک سئوال دارم .در همین بحث وبیت هایی که در تالار است شما چارانه هایی را که به صورت کامل به گویش سیستانی سروده شده است را با چارانه هایی که به قول شما به گویش مکتبی سیستان سروده شده مقایسه کنید کدام بهتر وزیباتر است؟کدامیک به حفظ وپویایی گویشمان کمک بیشتری میکند؟کدام یک باعث جلوگیری از وازگان غیرسیستانی ودر نهایت جایگزین شدن ان در گویشمان میشود؟متاسفانه مشکل بزرگی که الان ما با ان گرفتاریم استفاده کردن از وازگان کاملا غیر سیستانی در گویشمان هستیم وخیال میکنیم استفاده از انها هیچ منعی ندارد وگاهی باور میکنیم که این وازگان کاملا سیستانی هستند که این اتفاق نتیجه استفاده واجازه ورود دادن به وازگان غیر سیستانی وتوجیه کردن بزرگترین اشتباه ما با جملاتی مثل گویش مکتبی و چون از گذشته اینجور بوده واین حرفهاست.دوست عزیز اگر در گذشته این اتفاقات به راحتی افتاده است اینک که ما شاهد پیامدهای ناگوار ان هستیم باید ازادامه دادن ان جلوگیری کنیم.پوزش بنده رو اگر جسارتی شد بپزیرید. باتشکر از همه دوستان |
|||
|
|