![]()
آخرین ارسالی ها
|
| Plugin By Hamed |
|
پيشنهاد تشکيل اتحاديه و يا کانون هنرمندان سيستانی
|
|
07-26-2010, 02:20 AM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
پيشنهاد تشکيل اتحاديه و يا کانون هنرمندان سيستانی
درود بر دوستان
همان گونه که بارها گفته ام ، امروزه بيش از هر زمانی ديگر ما نيازمند تلاش برای پيش گيری از نابودی فرهنگ و هنر سرزمين مادری مان هستيم . تلاشی که يک سوی آن توليد و باز توليد آثار فرهنگی و هنری و سوی ديگر آن شناساندن اين توليدات به ديگران است . بی گمان يکی از راه های رسيدن به اين آرزو تشکيل اتحاديه مستقل هنرمندان سيستانی فراتر از مرزهای سياسی و عقيدتی ست . بنده در گفت و گو با بسياری از اين بزرگواران ، از ضرورت تشکيل اين کانون و يا اتحاديه سخن گفته و پيشنهاد تشکيل آن را مطرح کرده ام که تا اکنون نيز بسياری از اين دوستان به صورت زبانی هم سويی خويش را اعلام نموده اند . گام سپسين نوشتن اساسنامه ی اين کانون است که با ياری دوستان صاحب نظر انجام خواهد شد . هنوز چند و چون کار آشکار نيست اما آن چه روشن است اين است که ما تنها با داشتن اتحاديه ای توانمند افزون بر پيوند با کانون ها و اتحاديه های ديگر اقوام ايرانی می توانيم فرهنگ و هنر خويش را به جهانيان نيز بشناسانيم . با اين که پيشاپيش آگاهم که کار گروهی با توجه به بستر و ويژگی های فرهنگی ديار ما بسی دشوار است ، باز اما اين کار دشوار ارزش آزمودن را دارد . اگر موفق به تشکيل آن شديم که هيچ ! اما اگر نشديم باز راه های ديگری را جست و جو خواهيم کرد . چشم به راه ديدگاه های ديگر دوستان هستم . ارادتمند شما : پيام سيستانی |
|||
|
|
07-26-2010, 01:16 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: پيشنهاد تشکيل اتحاديه و يا کانون هنرمندان سيستانی
پیام عزیز
پیشنهاد خیلی خوبیه و امیدوارم که این کار صورت بگیره، ولی همونطور که هم من و هم شما میدونیم دو پادشاه در یک ملک احتمالا با هم به تفاهم میرسند اما جمع کردن همه این بزرگواران کار سختی ست به قول یکی از دوستان مشترک و شاعر هر دومون تو هر صنفی همکارا حرف همدیگه رو میفهمن ولی قشر هنرمند و صاحب نظر کمتر میتونن اتحاد داشته باشن، دلیلش چیه، نمیدونم در هر حال اگه شما و دیگر دوستان تلاش کنید حتما به وضعیتی بهتر از وضعیت موجود خواهیم رسید راستو شو تة کنده غصه رة تال کنه
راستو شو تة خود خوا رستم زال کنه |
|||
|
|
07-27-2010, 12:13 AM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
درود بر اوشيدا ی عزيز
سپاس از مهربانی ات . سخنان بسيار به جايی را گفته بودی . راست آن است که ما ده ها و قرن هاست که نه خود را باور می کنيم و نه ديگری را . نه خود گامی استوار بر می داريم و نه به ديگری فرصت گام برداشتن می دهيم . انگار خودويرانی بخشی از فرهنگ و زندگی ماست . ما اما نسل ياغيان پرکار و کم توقعی هستيم که با تمام احترامی که به بزرگان و نيز تاريخ و فرهنگ خود قائليم ، از نقد بزرگان و فرهنگ و تاريخ خود نيز هراسی نداريم . ياغيانی که می خواهند فرهنگ خويش را آگاهانه شخم بزنند و برای کاشتی ديگر آماده کنند. تا جايی که توان دارم برای عملی کردن اين ضرورت فرهنگی خواهم کوشيد و آنگاه که از بزرگان فرهنگی ما نااميد شدم با جوانان بی ادعا اين راه را خواهم پيمود و حتا اگر نياز باشد يک تنه پيش خواهم رفت . اگر کسی هم گام شد صد البته شادمان می شوم و اگر نيز نشد باز هم از نفس نخواهم افتاد . ارادتمند شما : پيام سيستانی |
|||
|
|
07-27-2010, 01:01 AM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
salam
aval inke pozesh mikham ke ba zaban latin minvisam chon windows avaz kardam felan font farsii nadaram .. pishnahade khelii khobiye ke betonim ye etehadiye ya kanon honarmandan sistanii dashte bashim bande motaghedam ke in pishnehad kamelan amaliye be sharte inke az jan o del pegirii bokonim har chand ke nazare doste bozorgavaremon jenab oshida kamelan be jast ama bayad az ye jaii shoro kardo edame dad rahii digar ro baz ham khaham nevesht sabz bashid o payedar |
|||
|
|
07-27-2010, 03:50 AM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
salam azizan,fekre jalebist!
mamnun mishavim jaei baraye ma dar etteadie bashe |
|||
|
|
07-27-2010, 09:24 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بی گمان نیروهای قابلی برای راه اندازی چنین کانونی خواهیم داشت؛ آنچه بیشتر برای من مهم می نماید اختصاص ردیف بودجه ویژه و همچنین پیاده کردن ساختار تشکیلاتی و بوروکراسی کانون است (که از آن برای مدیریت و از هم نپاشیدن شالوده کانون بایستی بهره برد) .
با دوستان هنرمند سیستانی ام در این باره به گفتمان خواهم پرداخت و از ایشان برای همکاری دعوت خواهم کرد . |
|||
|
|
07-28-2010, 09:02 PM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام به دوستان
استفاده از واژه اتحادیه هنرمندان سیستانی فکر می کنم خیلی بهتر از کانون باشه.به هرحال ما به یک اتحاد قوی برای زنده نگه داشتن آئین و فرهنگمان نیاز داریم.اینکه شاید خیلی از دوستان هنرمند تمایلی به ایجاد چنین مجموعه هایی نداشته باشند امری طبیعی است.متاسفانه قبلا هم به برخی خصوصیات رفتاری همشهریانم اشاره کرده بودم که ظاهرا شامل قشر هنرمند هم هست.من 2 سال هم در اداره ارشاد زاهدان بودم و با فضای موجود تا حدودی آشنایی دارم. پیشنهاد من این است که از طریق معرفی تالار و فراخوان آن به اداره ارشاد اسلامی زاهدان کار را شروع کنیم... |
|||
|
|
07-31-2010, 12:00 AM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام به همه دوستان
با جمع بندی نظرات دوستانی که در این بحث شرکت کرده اند به این نتیجه میرسیم که در اینکه این کار یک ضرورت است شکی نیست اما برای تحقق ان چکار باید کرد؟ به نظر بنده ابتدا باید اساسنامه را اماده کرد همگام با ان باید لیستی از دوستان هنرمند تهیه نموده واز همه دعوت به عمل اورد.دوستانی که تمایل به همکاری داشته باشند مطمئنا در پیشبرد این مهم همکاری وهمیاری خواهند کرد .اما همانطور که دوستان عزیز میدانند مهمترین کار مشخص کردن چارچوب ها ونحوه همکاری و شروع کردن کار است .بقیه مشکلات به مرور با برنامه ریزی دقیقتر ودلسوزی بیشتر بر طرف خواهد شد. سبز باشید وپایدار حاجی حسینی |
|||
|
|
08-18-2010, 01:14 PM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام
با پیشنهاد شما کاملا موافقم ،جای خالیه هنر و فرهنگ سیستان در بین فرهنگ سایر اقوام ایرانی کاملا مشهوده ،دوست دارم در این راه به شما و سایر دوستان کمک کنم و اگه راهکاری برای پیشبرد اهداف این اتحادیه به ذهنم رسید حتما با دوستان در جریان بذارم omi |
|||
|
|
08-26-2010, 12:54 PM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام
پس چرا هیچ خبری از مقدمات تشکیل اتحادیه نیست؟ من منتظر شروع فعالیت از طرف شما هستم تا بتونیم با همکاری همه این اتحادیه رو راه بندازیم ،هر چند که به نظر میاد بچه های انجمن خیلی اعلام آمادگی نکردن ولی من به عنوان یه دانشجوی هنر این امر رو لازم و ضروری میدونم حداقل برای شناسوندن هنر سیستانی به ایرانی ها . راستش من اصلا به سیستان دسترسی ندارم و نمیدونم از راه دور چه کمکی از دستم بر میاد ولی با این حال مشتاق به همکاری هستم . به امید روزی که این اتحادیه شروع به کار کنه . omi |
|||
|
|